Uusperhenaisten vkl 7.-9.6 2019 Mikkelin Anttolassa

Uusperhenaisten vkl 7.-9.6 2019 Mikkelin Anttolassa

Uusperhenaisten oma viikonloppu Mikkelin Anttolassa Honkalinnassa. Mökki on tasokas iso mökki, jossa käytettävissä niin sisä- kuin ulkosauna, pyykin- ja astianpesukoneet ja muut varustelut. Mukaan saa ottaa omia pelejä ja liikuntavälineitä tai vaikka kalastusvälineet: Lähellä on ranta ja vene käytettävissä. Alueella on myös hienoja ulkoilumaastoja, joten moneen säähän sopivat ulkoiluvälineet on ehdottomasti suosituslistalla. Myös lämmintä kannattaa ottaa mukaan siltä varalta,että keskustelut pihakallioilla tai kodassa venyvät vähän pitemmäksi. Kaikki ohjelma on vapaaehtoista, mutta perusjuttuja kuten ruokahuollon järjestelyä, saunan lämmitystä ja tilojen siistinä pitämistä tehdään yhdessä.

ILMOITTAUTUMINEN: avoinna vielä yksi peruutuspaikka! ILMOITTAUDU TÄSTÄ

PAIKKA: Mikkeli, Anttola. Tarkemmat tiedot ja ajo-ohjeet lähetetään lähempänä osallistujille.

OHJELMA: Majoittumaan pääsee joustavasti klo 16 alkaen. Su luovutamme mökin puolenpäivän jälkeen. Tarkemmat ohjelmatiedot tulevat myöhemmin. Luvassa mm vapaaehtoista vierailua paikalisella viinitilalla yms yms <3

MAJOITUS: majoittuminen 1-4hengen huoneissa. Majoituspaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä eikä niitä voi varata etukäteen. Halutessasi voit toki myös telttamajoittua.

VARAA MUKAAN: Mukaan omat lakanat tai makuupussit, petivaatteet löytyy paikan päältä. Ota mukaan myös omat herkut ja mahdolliset muut virvokkeet. Lämmintä, mukavaa ja käytännöllistä vaatetusta.

LISÄTIETOJA: Lisätietoja kannattaa kysellä vapaaehtoistyön koordinaattorilta Eija Saarikiveltä sp: eija.saarikivi (at) supli.fi tai puh: 040 689 0511. Myös laskutusta koskevat tiedustelut

Pvm

07. - 09.06.2019
Expired!

Aika

18:00 - 12:00

Hinta

115/130€

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
e[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: