Vertaiskurssi zoomissa 22.-24.6.2020

Vertaiskurssi zoomissa 22.-24.6.2020

Kesällä 2020 pilotoimme uusperheiden vertaisryhmiä verkkoalustalla. Verkkokurssi on suunniteltu pariskunnille.

Kursseja järjestetään juhannuksen jälkeisellä viikolla 2 kpl hakijamääristä riippuen, aamuryhmä ja iltaryhmä. Kumpaankin ryhmään otetaan 3-4 pariskuntaa. Ryhmät ovat uusperheneuvojan vetämiä vertaisryhmiä, joissa hyödynnetään suplin kouluttamien, itsekin uusperheellisten, vertaisohjaajien kokemusasiantutijuutta.

AAMURYHMÄ klo 9:00-11:30. Osa päivittäisestä tapaamisajasta käytetään tehtävien tekoon tai pienryhmässä toimimiseen.
ILMOITTAUTUMINEN AAMURYHMÄÄN  (Ilmoittautumalla ilmoitat mukaan teidät molemmat ja yksi vapaa paikka tarkoittaa vapaata paikkaa pariskunnalle.)

ILTARYHMÄ klo 19- 21:30 Osa päivittäisestä tapaamisajasta käytetään tehtävien tekoon tai pienryhmässä toimimiseen.
ILMOITTAUTUMINEN ILTARYHMÄÄN (Ilmoittautumalla ilmoitat mukaan teidät molemmat ja yksi vapaa paikka tarkoittaa vapaata paikkaa pariskunnalle.)

Pyrimme räätälöimään kurssin sisältöjä siten, että ne vastaisivat mahdollisimman hyvin juuri tälle kurssille osallistuvia pareja ja teidän perhettänne, joten toivomme teidän vastaavan kurssin esitietolomakkeeseen. Mobiililaitteella vastaaminen on hieman tukalaa, joten voitte pyytää kysymykset myös sähköpostitse ja vastaat niihin kuitenkin kohtuullisen suunnitteluajan huomioiden.

Toivomme, että tulette ryhmään myös rentoutumaan ja hakemaan voimavaroja arkeenne. Uusperheen vanhempana ja uusperheen jatkuvassa muutostilassa eläminen voi joskus olla uuvuttavaa perheen aikuisille. Kursssin tarkoituksena on etsiä yhdessä uusia ja voimauttavia ratkaisumalleja uusperheen arjen (ja juhlien) pyörityksiin. Kuuntelemalla muiden tarinoita opit todennäköisesti jotain uutta myös itsestäsi ja perheestäsi.

LINKKI kurssiin lähetetään juhannusta edeltävällä viikolla ilmoittautumisen yhteydessä antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Huomioittehan, että järjestelmän lähettämät sähköpostit saattavat helposti ohjautua roskapostiin, seuraathan siis myös roskapostilaatikkoasi. Mikäli teillä on teknisiä ongelmia tai ette saa linkkiä, otathan yhteyttä [email protected]

LAITEVAATIMUKSET: Kurssille osallistuakseni tarvitset kohtuullisen hyvin toimivan verkkoyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai mobiililaitteen, jossa voit avata zoom-sovelluksen tai käyttää verkkoselainta. On hyvä tarkistaa,että käytössä on sekä audio,että videomahdollisuus. Lisäksi tarvitse paperia ja vähintään yhden kynän, mutta värikynistäkin on hyötyä. Tai vaikka kepin, hiekkaa ja kännykkäkameran merkintöjen taltioimiseen.

LISÄTIETOJA voi kysyä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorilta Eija Saarikiveltä [email protected] / 040 689 0511. Aina emme voi vastata puhelimeen, mutta tavoitat meidät myös WhatsAppilla.

****

Ilmoittautumisehdot:
Mikäli et pääse tapahtumaan, johon olet ilmoittautunut, muistathan aina perua ilmoittautumisesi, jotta voimme vapauttaa paikan jonossa oleville.

Peruutuksen voit tehdä joko varausvahvistuksessa saamasi ilmoittautumislinkin kautta tai ilmoittamalla asiasta toimistolle s-posti eija.saarikivi (at) supli.fi. Osallistuminen kurssille on maksutonta, mutta ilmoittamattomista peruutuksista perimme 30€:n peruutussakon. Peruutus tulee tehdä viimeistään 4vuorokautta ennen kurssin alkua( juhannusviikonloppu). Maksu on perintäkelpoinen.

Pvm

22. - 24.06.2020
Expired!

Hinta

maksuton

Järjestäjä

Suomen Uusperheiden Liitto
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Jaa: